Ensimmäiset Bulldozer-prosessorit julkistetaan 11. kesäkuuta

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Ensimmäiset Bulldozer-prosessorit julkistetaan 11. kesäkuuta
AMD:ta koskevista tietovuodoista tunnettu turkkilainen Donanim Haber -sivusto kertoo (Google Translate) tulevien Bulldozer-prosessoreiden virallisen julkistamistilaisuuden olevan 11. kesäkuuta. Heti Computex- ja E3-messujen jälkeen.

Sivuston mukaan sen tiedot ovat peräisin useiden emolevyvalmistajien kanssa käytyihin keskusteluihin. Aiemmin tässä kuussa X-bit Labs vuoti ensimmäisen aallon Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvien Zambezi-prosessoreiden mallinimet teknisine tietoineen. Valitettavasti kellotaajuudet ovat vielä kysymysmerkki. Joka tapauksessa AMD on ennakkoon luvannut uusien prosessoreiden olevan jopa 50 prosenttia nopeampia kuin nykyiset Phenom II -mallit.

Prosessoreiden toimitukset pitäisi alkaa kesäkuun toiseksi viimeisellä viikolla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille