Ensimmäiset Bulldozer-prosessorit julkistetaan 11. kesäkuuta

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Ensimmäiset Bulldozer-prosessorit julkistetaan 11. kesäkuuta
AMD:ta koskevista tietovuodoista tunnettu turkkilainen Donanim Haber -sivusto kertoo (Google Translate) tulevien Bulldozer-prosessoreiden virallisen julkistamistilaisuuden olevan 11. kesäkuuta. Heti Computex- ja E3-messujen jälkeen.

Sivuston mukaan sen tiedot ovat peräisin useiden emolevyvalmistajien kanssa käytyihin keskusteluihin. Aiemmin tässä kuussa X-bit Labs vuoti ensimmäisen aallon Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvien Zambezi-prosessoreiden mallinimet teknisine tietoineen. Valitettavasti kellotaajuudet ovat vielä kysymysmerkki. Joka tapauksessa AMD on ennakkoon luvannut uusien prosessoreiden olevan jopa 50 prosenttia nopeampia kuin nykyiset Phenom II -mallit.

Prosessoreiden toimitukset pitäisi alkaa kesäkuun toiseksi viimeisellä viikolla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 1 17.1.2017 13:45 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 3 11.8.2016 21:01 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille