Ensimmäiset Bulldozer-prosessorit julkistetaan 11. kesäkuuta

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Ensimmäiset Bulldozer-prosessorit julkistetaan 11. kesäkuuta
AMD:ta koskevista tietovuodoista tunnettu turkkilainen Donanim Haber -sivusto kertoo (Google Translate) tulevien Bulldozer-prosessoreiden virallisen julkistamistilaisuuden olevan 11. kesäkuuta. Heti Computex- ja E3-messujen jälkeen.

Sivuston mukaan sen tiedot ovat peräisin useiden emolevyvalmistajien kanssa käytyihin keskusteluihin. Aiemmin tässä kuussa X-bit Labs vuoti ensimmäisen aallon Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvien Zambezi-prosessoreiden mallinimet teknisine tietoineen. Valitettavasti kellotaajuudet ovat vielä kysymysmerkki. Joka tapauksessa AMD on ennakkoon luvannut uusien prosessoreiden olevan jopa 50 prosenttia nopeampia kuin nykyiset Phenom II -mallit.

Prosessoreiden toimitukset pitäisi alkaa kesäkuun toiseksi viimeisellä viikolla.

Kommentoi uutista