Intel osti LTE-piirien valmistajan

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Intel osti LTE-piirien valmistajan
Sirujätti Intel on ostanut egyptiläisen SySDSoft-yhtiön, joka on erikoistunut nopeiden LTE-piirien ohjelmistojen sekä radiotaajuuspiirien suunnitteluun. Kaupan mukana Intelin palkkalistoille siirtyi noin sata SySDSoftin insinööriä.

SySDSoft liittyy osaksi Intelin tytäryhtiötä Intel Mobile Communicationsia kasvattaen sen tulossa oleviin 4G-tekniikoihin liittyvää patenttiportfoliota sekä tietotaitoa ohjelmistojen ja laitteiden suunnittelussa. SySDSoft kehittää esimerkiksi WiMAX-, WiFi-, Bluetooth-, langaton USB - ja LTE-tekniikoita.

Yrityskaupassa hankittua tekniikkaa on tarkoitus hyödyntää tulevissa mobiililaitteissa, joissa jatkuva Internet-yhteys on olennainen osa laitteen toimintaa. Intel visioi tekniikan ilmestyvän aikanaan kaikkiin tuotteisiin ja tuotesegmentteihin kuten kannettaviin tietokoneisiin, autoihin, älypuhelimiin, tablet-koneisiin ja televisioihin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 3 11.8.2016 21:01 Kannettavat tietokoneet
Norton Security uusin versio ei blockkaa kuin exe tiedostoja 2 1.7.2016 18:37 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille