Intel osti LTE-piirien valmistajan

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Intel osti LTE-piirien valmistajan
Sirujätti Intel on ostanut egyptiläisen SySDSoft-yhtiön, joka on erikoistunut nopeiden LTE-piirien ohjelmistojen sekä radiotaajuuspiirien suunnitteluun. Kaupan mukana Intelin palkkalistoille siirtyi noin sata SySDSoftin insinööriä.

SySDSoft liittyy osaksi Intelin tytäryhtiötä Intel Mobile Communicationsia kasvattaen sen tulossa oleviin 4G-tekniikoihin liittyvää patenttiportfoliota sekä tietotaitoa ohjelmistojen ja laitteiden suunnittelussa. SySDSoft kehittää esimerkiksi WiMAX-, WiFi-, Bluetooth-, langaton USB - ja LTE-tekniikoita.

Yrityskaupassa hankittua tekniikkaa on tarkoitus hyödyntää tulevissa mobiililaitteissa, joissa jatkuva Internet-yhteys on olennainen osa laitteen toimintaa. Intel visioi tekniikan ilmestyvän aikanaan kaikkiin tuotteisiin ja tuotesegmentteihin kuten kannettaviin tietokoneisiin, autoihin, älypuhelimiin, tablet-koneisiin ja televisioihin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille