Samsungilta 399 dollarin tabletti ensi kuussa?

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Samsungilta 399 dollarin tabletti ensi kuussa?
Droid Life -verkkojulkaisu on saanut lähipiiriltään tietoa Samsungin suunnitelmista julkaista muutaman viikon päästä uusi aiempia malleja edullisempi tablet-malli. "Eräillä teknologiamessuilla" käynyt jäsen ehti napata valokuvan tulevan tablet-koneen esityslehdykästä.

Samsung siis kaavailee 8,9-tuumaisen tabletin julkaisun ohessa uutta edullista Galaxy Tabia. Huhtikuun neljäntenä päivänä julkaistavassa laitteessa on seitsemän tuuman kosketusnäyttö ja Android 2.2 -käyttöjärjestelmä. Suorittimen ja näytönohjaimen osalta laite on todennäköisesti hyvin samanlainen kuin alkuperäinen Galaxy Tab. Yksi merkittävä ero on ainakin yhteysominaisuuksissa, sillä tulevasta 7-tuumaisesta Tabista ei löydy 3G-yhteyttä, vaan ainoastaan Wi-Fi. Vaatimattomien ominaisuuksien ansiosta myös hinta on muita malleja edullisempi eli 399 dollaria.

2 kommenttia

Tnoi
Aika kuraa kyllä tabletti ilman 3G ominaisuuksia. Varsinkaan kun tuo ei ole edes halpa.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14. maaliskuu, 2011 @ 10:49
squi
Tabletista tosiaan menee hieman pointti ilman 3G:tä ainakin suomessa. Toisaalta tuossa on osittain varmaan takana Samsungin halu kilpailla hinnalla Applen kanssa. Halvimmat iPadit on todellisia karvalakkimalleja, mutta silti niiden hinnalla mainostetaan koko sarjaa ja sit Android-tabletteja pidetään kalliina.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 1 27.3.2017 15:27 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille