AfterDawn logo

Samsungilta 399 dollarin tabletti ensi kuussa?

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Droid Life -verkkojulkaisu on saanut lähipiiriltään tietoa Samsungin suunnitelmista julkaista muutaman viikon päästä uusi aiempia malleja edullisempi tablet-malli. "Eräillä teknologiamessuilla" käynyt jäsen ehti napata valokuvan tulevan tablet-koneen esityslehdykästä.

Samsung siis kaavailee 8,9-tuumaisen tabletin julkaisun ohessa uutta edullista Galaxy Tabia. Huhtikuun neljäntenä päivänä julkaistavassa laitteessa on seitsemän tuuman kosketusnäyttö ja Android 2.2 -käyttöjärjestelmä. Suorittimen ja näytönohjaimen osalta laite on todennäköisesti hyvin samanlainen kuin alkuperäinen Galaxy Tab. Yksi merkittävä ero on ainakin yhteysominaisuuksissa, sillä tulevasta 7-tuumaisesta Tabista ei löydy 3G-yhteyttä, vaan ainoastaan Wi-Fi. Vaatimattomien ominaisuuksien ansiosta myös hinta on muita malleja edullisempi eli 399 dollaria.

2 KOMMENTTIA

Tnoi1/2

Aika kuraa kyllä tabletti ilman 3G ominaisuuksia. Varsinkaan kun tuo ei ole edes halpa.

squi2/2

Tabletista tosiaan menee hieman pointti ilman 3G:tä ainakin suomessa. Toisaalta tuossa on osittain varmaan takana Samsungin halu kilpailla hinnalla Applen kanssa. Halvimmat iPadit on todellisia karvalakkimalleja, mutta silti niiden hinnalla mainostetaan koko sarjaa ja sit Android-tabletteja pidetään kalliina.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT