Nvidia GTX 590:n saataavuus rajoitettua?

Kirjoittaja Panu Roivas,

Nvidia GTX 590:n saataavuus rajoitettua?
PAX East 2011 -tapahtumassa Nvidialla oli koko tapahtuman suurin esittelytila, jossa se demosi muun muassa Tegra 2 -laitteita, työpöytänäytönohjaimia ja Nvidian teknologiaa käyttäviä pelejä. Tom's Hardware sai kuulla myös tiedonjyviä Nvidian tulevasta GTX 590 dual GPU -näytönohjaimesta.

Nvidian mukaan kortti tulee myyntiin Yhdysvalloissa vain ASUS:n ja EVGA:n kautta. Myös muut valmistajat tulevat tekemään kortteja, mutta niitä myydään vain Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Kysyttäessä syytä rajoitukselle, Nvidia vastasi vain: "tämä oli suunniteltua". Saatavuus Suomessa lienee niin sanotusti kortilla jos edes USA:n markkinoilla ei ole kuin kaksi valmistajaa. GTX 590 saattaa jäädä lähinnä pr-tuotteeksi, jota valmistetaan vain pienet määrät.

Verkon syövereihin on ilmestynyt myös kuva, jonka kerrotaan esittävän GTX 590:ä ja sen jäähdytystä.

Kommentoi uutista