Katsaus Game Developers Conference 2011 -tapahtuman sisältöön

Kirjoittaja Panu Roivas,

Katsaus Game Developers Conference 2011 -tapahtuman sisältöön
Tänä vuonna on Game Developers Conference -tapahtuman 25. vuosipäivä. Konferenssissa peliala kokoontuu keskustelemaan kaikesta pelialaan liittyvistä asioista, ja pelikehittäjät pitävät luentoja ja paneelikeskusteluja heitä koskettavista aiheista.

Tom's Hardware poikkesi kuuntelemassa useita mielenkiintoisia keskusteluja:

Ensimmäisessä osassa käydään läpi ensimmäisten päivien antia, ja tutustutaan muun muassa WoWin käyttöön epidemiologiassa, tarkastellaan Microsoftin Kinectiä pintaa syvemmältä, ja kuullaan, mitä Microsoft nykyään ajattelee PC-pelaamisesta.

Toisessa osassa
käymme GDC 2011 -tapahtuman viimeisen päivän keskusteluita, joista valitsimme viisi teemaa: biopalaute peleissä, pelien historia, strategiapelien tulevaisuus, ja pelien taide.

Kommentoi uutista