Samsung korjaa: Neljän teratavun kiintolevyjä ei tule vielä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Samsung korjaa: Neljän teratavun kiintolevyjä ei tule vielä
Netin uutissivustoilla kerrottiin alkuviikosta Samsungin esitelleen CeBIT-messuilla pian markkinoille tulevaa uudella tekniikalla toteutettavaa kiintolevyä. Myös Tom's Hardware kertoi uutisessaan, että Samsung olisi tuomassa neljän teratavun asemat pian markkinoille. Samsung kieltää esitelleensä mitään valmiita tai pian valmistuvia tuotteita, vaan kyse oli pelkästään teknisestä mahdollisuudesta 4 teratavun asemiin.

"Samsung ei esitellyt 4 TB kapasiteetilla varustettua kiintolevyä CeBIT-messuilla. Emme tosiaankaan tiedä mistä tieto sai alkunsa. Kyseessä oli kahden teratavun kiintolevy, joka perustui kahteen teratavun kokoiseen kiekkoon" Samsungilta kerrotaan Xbit-labsin mukaan.

Yhtiö kertoo, että 4 TB kiintolevyjä pystytään kyllä valmistamaan tulevaisuudessa, mutta netissä levinneiden uutisten mainitsemaa EcoGreen-sarjan kiintolevyä ei olla tuomassa markkinoille tällä hetkellä.

Samsungin messuilla esittelemä HN-D201RAE-mallin asema perustui silti kuudennen sukupolven PMR-tekniikkkaan, joka mahdollistaa noin 630 gigabitin tallentamisen neliötuumaa kohti, mikä tarkoittaa noin teratavua dataa yhdellä kiintolevyn kiekolla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille