Unigine päivitti Heaven-testiä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Unigine päivitti Heaven-testiä
Unigine on päivittänyt suositun Heaven-testiohjelmansa versioon 2.5. Heaven on yksi ensimmäisistä DirectX 11 -näytönohjainten testaamiseen tarkoitetuista testiohjelmisa. Uusi versio tuo mukanaan muutamia uusia ominaisuuksia ja uuden maksullisen Professional Edition -version, joka on tarkoitettu alan ammattilaisille kuten tekniikkasivustoille ja analyytikoille. Ilmainen versio sisältää kuitenkin edelleen kaikki harrastajakäytössä tarvittavat ominaisuudet.

Versio 2.5 parantaa laitteistotukea uusimpien grafiikkapiirien osalta ja parantaa ohjelman vakautta pidempien testisessioiden aikana. Uusina ominaisuuksina saapuu tuki uusille DirectX 11 -efekteille kuten reaaliaikaista ympäristön valaistusta simuloivalle SSDO:lle (Screen Space Ambient Occlusion). Kuvanalaatua on parannettu Ambien Occlusion -efektin osalta.

Professional Edition tarjoaa tuen testien automatisointiin komentoriviltä, testitulosten tallentamisen CSV-muodossa ja luvan käyttää sovellusta kaupallisiin tarkoituksiin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 1 27.3.2017 15:27 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille