AfterDawn logo

Samsung näkee iPad 2:n hinnan ja ohuen muotoilun todellisina haasteina

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Samsung on myöntänyt yhtiöllä olevan parantamisen varaa sekä laitteistossa että laitteiden hinnoittelussa verrattuna tiistaina julkistettuun iPad 2 -malliin. Harvinaisen rehellisessä Yonhap-uutistoimistolle antamassaan lausunnossa Samsung on antanut tunnustusta Applelle erityisesti aiempaa ohuemman muotoilun ja erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun osalta.

Samsungin mobiilitoimintojen johtajan Lee Don-joon mukaan yhtiön täytyy parantaa otettaan. "Meidän täytyy parantaa niitä osia laitteista, jotka eivät ole tällä hetkellä riittävällä tasolla. Applen iPad 2 on todella ohut." kommentoi Don-joo.

Samsung julkisti seuraajan Galaxy Tab -laitteelle muutama viikko sitten. Galaxy Tab 10.1 on edeltäjäänsä isompi, nopeampi ja ohuempi, mutta myös hintaa oli suunniteltu korkeammaksi kuin 900 dollarin hintalapulla lanseeratulla ensimmäisen sukupolven Galaxy Tabilla.


Halvin iPad 2 saapuu Applen mukaan markkinoille 499 dollarin hintaan. Samsungin edustajan mukaan yhtiön on pakko miettiä Galaxy Tab 10.1 -mallin hinnoittelua uudestaan.

3 KOMMENTTIA

ArttuH5N11/3

Myöntävät ainakin.

Zarok2/3

Onhan high-end Android-tablettien hinta aika korkealla. Ja tässä käydään vaan iPad vs muut tabletit, eli hinta kannattaa pitää mahdollisimman alhaalla.

roponen3/3

Hiukan ihmetyttää tällainen kommentti, näitä kun ei yleensä lipsautella.

Ehkä tässä haetaan nyt positiivisempaa kilttien poikien imagoa vastineeksi Jobsin pahojen poikien konsteille iPad2 julkkareissa. Käännetään toinen poski?

Vai voiko olla että omat myyntilukemat näyttävät olevan vielä sen verran iPadi jäljessä että haluavat asettaa itsensä kilpailijaksi, vertaiseksi vaikka se maksaisi sen että pitää myöntää olevansa hiukan alakynnessä?

Voisihan tämä tietysti olla hoaxikin...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT