Esikatsaus: AMD demosi Llanoa suljettujen ovien takana

Kirjoittaja Panu Roivas,

Esikatsaus: AMD demosi Llanoa suljettujen ovien takana
AMD on hyvää matkaa saamassa vihdoin markkinoille pitkään rummuttamaansa Fusion-teknologiaa. Brazos-alusta on saanut hyvän vastaanoton, ja AMD:llä on ollut vaikeuksia lähinnä tuotannon pitämisessä kysynnän perässä, mutta senkin pitäisi AMD mukaan olla korjattu jo tämän kuun loppuun mennessä.

Fusion-teknologian toinen uusi hedelmä on Llano APU-suoritin, joka on suunnattu massamarkkinoille kannettaviin ja työpöytäkoneisiin. Ensimmäisenä vuorossa ovat A-series -suorittimet kannettaviin, ja virallisen julkaisun oletetaan tapahtuvan toukokuun ja heinäkuun välillä. AMD esittelee kuitenkin tulevaa alustaansa jo etukäteen, ja Tom's Hardware pääsi mukaan tekemään esikatsauksen AMD:n tulevasta näytönohjaimen ja suorittimen yhdistävästä ratkaisusta. Tuleeko AMD:n Fusion pelastamaan sen Intelin Sandy Bridgeltä? Pysyykö vanhaa Phenom II -arkkitehtuuria hyödyntävä Llano CPU-suorituskyvyssä Intelin perässä? Esikatsauksessa otamme selvää Llanon suorituskyvystä ja tehonkulutuksesta ja arvioimme sen mahdollisuuksia.

Esikatsaus: AMD demosi Llanoa suljettujen ovien takana

Kommentoi uutista