Samsungilta kolmas Galaxy Tab -tabletti kuun lopulla

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Samsungilta kolmas Galaxy Tab -tabletti kuun lopulla
Samsungin suosittu Galaxy Tab -tabletti sai viime kuussa isoveljen kun yhtiö julkaisi suuremmalla näytöllä varustetun mallin MWC-messuilla Barcelonassa. Nyt Samsung on jaellut lehdistölle teaser-kuvaa, jossa lukee leikkisästi: "What's your Tab life / 78910 ?".

Kuvaa on tulkittu niin, että alkuperäinen 7-tuumainen Galaxy Tab ja pari viikkoa sitten julkaistu suurempi 10,1-tuumainen Galaxy Tab 10.1 saisivat jatkoa 8,9-tuumaisen tabletin muodossa. Samsung julkisee tabletin 22. maaliskuuta järjestettävässä CTIA-tapahtumassa, minkä vuoksi laitteesta voisi löytyä 4G-tuki.

Tulevan tabletin ominaisuudet ovat tässä vaiheessa luonnollisesti puhtaasti spekulaatiota. Samsungin kolmannen Galaxy-tabletin uskotaan kuitenkin perustuvan Android 3.0 -käyttöjärjestelmään ja olevan muutoinkin vain piennetty Galaxy Tab 10.1. Kamerat voivat olla heikompilaatuisia ja tallennustilaakin voi olla vähemmän kuin Tab 10.1:ssä.

Kommentoi uutista