Fujitsulta Windows 7 -tabletti 699 euron hintaan

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Fujitsulta Windows 7 -tabletti 699 euron hintaan
Jos Android-tabletit eivät herätä mielenkiintoa tai et pysty elämään ilman tiettyjä Windows-ojelmia, muutamat valmistajat tarjoavat ainakin rautansa puolesta kohtalaisen houkuttelevia taulutietokoneita Windowsilla varustettuna. Fujitsu on kasvattamassa Windows-tablettien tarjontaa 10 tuuman kokoisella Stylistic Q550 -laitteella, kertoo Tom's Hardware.

Laitetta on esitelty Saksan Hannoverissa meneillään olevilla CeBIT-messuilla. Laite on pääasiassa yrityskäyttäjille tarkoitettu ja Q550:n myynti yksityisasiakkaille ei ole vielä täysin varmaa.

Stylistic Q550 sisältää 10,1" kokoisen IPS-näytön WXGA-resoluutiolla ja näyttö tukee ohjausta sormella sekä Windowsin tapauksessa tärkeällä tarkempaa ohjausta tarjoavalla stylus-kynällä. Prosessointitehosta vastaa tarkemmin määrittelemätön Intelin Atom-prosessori, RAM-muistia on 2 GB ja tallennustilana enintään 64 gigatavun kokoinen SSD-asema.Yhteyksistä pitää huolen Wlanin lisäksi optionaalinen HSPA-radio, joka tarjoaa enintään 14,4 Mbps nopeuksia tukiasemalta alaspäin ja 5,76 Mbps toiseen suuntaan.

Kommentoi uutista