Uusi artikkeli: Intel Core i7-990X Extreme Edition

Kirjoittaja Panu Roivas,

Uusi artikkeli: Intel Core i7-990X Extreme Edition
Intel vastikään julkaisi Sandy Bridge -suorittimet, jotka on otettu vastaan hyvin positiivisesti. Tästä huolimatta uudet LGA 1155 -alustan suorittimet eivät ole tarkoitettu huippumalleiksi, vaan massamarkkinoille. LGA 2011 -alusta on tulossa vasta vuoden lopulla, ja sitä ennen Intelin huippumallina toimii uusin päivitys Gulftown-perheeseen, Intel Core i7-990X Extreme Edition.

Tuttuun tapaan Extreme Edition -lippulaivamalli on hinnaltaan 1000 dollaria, joten joka pojan lelusta ei ole kyse. Samalla hinta asettaa suorittimen tarpeellisuuden kyseenalaiseksi, ottaen huomioon, että suorituskykyiset Sandy Bridge -suorittimet ovat merkittävästi halvempia. Tässä artikkelissa otamme selvää onko uudella lippulaivamallille olemassa sellaista käyttöskenaariota, jossa sen hintalappu olisi oikeutettavissa.

Intel Core i7-990X Extreme Edition

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 1 17.1.2017 13:45 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 3 11.8.2016 21:01 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille