MSI Afterburner päivittyi, lisäominaisuutena videokaappaus

Kirjoittaja Panu Roivas,

MSI Afterburner päivittyi, lisäominaisuutena videokaappaus
MSI:n suosittu RivaTuner-ohjelmaan perustuva MSI Afterburner on päivittynyt versioon 2.1.0. Uusimman version mukana tulee Predator-nimellä kulkeva videokaappaustoiminto.

Näytönohjaimen ylikellotukseen ja seurantaa tarkoitettu Afterburner tarjoaa ylikellotusominaisuuksien lisäksi nyt myös kuvankaappauksen ja videokaappauksen. Kuvia voi ottaa bmb,png ja jpg -formaateissa säädettävällä laatutasolla. Videokaappaus on mahdollista pakkaamattomana tai MJPG tai RTV1 -pakkauksella. Myös kehyskoko ja kuvausnopeus on säädettävissä. Ohjelma on optimoitu usealle säikeelle, joten sen ei pitäisi madaltaa pelinopeutta liikaa moniytimisillä suorittimilla.

Tällä hetkellä Afterburner ei tue vielä audiovirran kaappausta, mutta ominaisuuden kerrotaan tulevan myöhemmässä versiossa. Ottaen huomioon, että ohjelma on täysin ilmainen, toisin kuin esimerkiksi suosittu FRAPS, ei valittamista kuitenkaan liene. Videokaappaustoiminnon lisäksi uusi versio tuo mukanaan tuen useille uusille näytönohjaimille, ja niiden jännitteen korottamiselle.

MSI Afterburner 2.1.0
Listasta poiketen Plug-in -tuki puuttuu

Kommentoi uutista