AMD:n ammattinäytönohjaimet tarjoavat Windows-työpöytiä etänä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD:n ammattinäytönohjaimet tarjoavat Windows-työpöytiä etänä
AMD on kertonut ammattikäyttöön suunnattujen ATI FirePro-näytönohjainten tukevan Microsoftin RemoteFX-etätyöpöytätekniikkaa. RemoteFX on Windows Server 2008 -käytöjärjestelmän ja Remote Desktop Services -sovelluksen uusi ominaisuus, joka tarjoaa mahdollisuuden jakaa kaikilla ominaisuuksilla varustettuja Windows-työpöytiä ja sovelluksia etäkäyttäjille verkon yli.

"IT-johtajat ovat pitkään vaatineet grafiikan virtualisointia ja tähän tarpeeseen vastaa Microsoftin RemoteFX yhdistettynä AMD:n ammattitason näytönohjaimiin. Tämä yhdistelmä mahdollistaa pääsyn Windows-työpöydille ja niiden videotoistoon jopa pelkillä keveillä päätelaitteilla" kertoo AMD:n ammattigrafiikasta vastaava Janet Matsuda.

Yksi ATI FirePro-näytönohjaimelle varustettu Windows Server 2008 R2 SP1 -palvelin voi tarjota usealle samanaikaiselle käyttäjälle Windows-työpöydän, joka vastaa ominaisuuksiltaan paikallisessa työasemassa pyörivää käyttöjärjestelmää. Raskaamman grafiikan renderöinti tapahtuu palvelimen päässä, joka säästää tehoa asiakaslaitteilta.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 1 27.3.2017 15:27 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille