AfterDawn logo

Windows 8:n Milestone 3:n kehitys alkaa maaliskuun alussa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Winrumorsin ja muiden sivustojen saamien tietojen mukaan Micrsoft aloittaa Windows 8:n Milestone 3 -kehitysversion työstämisen maaliskuun alusta lähtien. Milestone 2:n kehitystyö tulee valmiiksi tämän kuun lopussa ja se kesti yhteensä viisi kuukautta.

Käytännössä M3 tulee jäämään viimeiseksi Windows 8:n sisäiseksi kehitysversioksi. Sen valmistuttua ensi kesänä alkaa käyttöjärjestelmän ensimmäisen beta-version kehittäminen. Windows Vistan ja Windows 7:n beta-versiot Microsoft on laittanut julkiseen levitykseen, jonka avulla se on saanut runsaasti hyödyllistä käyttäjäpalautetta käyttöjärjestelmän virheistä. Näin tulee todennäköisesti käymään myös Windows 8:n tapauksessa. Jos kehityssykli pysyy samana kuin Windows 8:n M2:n kohdalla, niin beta-versio valmistunee melko tarkkaan ensi vuoden alussa.


Tämän perusteella lopullinen versio käyttöjärjestelmästä valmistuu korkeintaan vuoden 2012 puolivälin aikoihin. Huhujen mukaan Windows 8:ssa tulee olemaan oppiva 3D-käyttöliittymä sekä toinen Mosh-niminen käyttöliittymä heikompitehoisia tietokoneita varten.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.