Maininnat GeForce GTX 590:stä ja GTX 550 Ti:stä Nvidian ajureissa

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Maininnat GeForce GTX 590:stä ja GTX 550 Ti:stä Nvidian ajureissa
Verkkosivu VR-Zone on löytänyt Nvidian uusimmista 266.7x-beta-ajureista maininnat vielä julkaisemattomista näytönohjaimista, GeForce GTX 590:stä ja GTX 550 Ti:stä. Maininnat kielivät, että Nvidia aikoo julkaista ohjaimet lähitulevaisuudessa.

Nvidian yrittää kahdesta GPU:sta koostuvan GeForce GTX 590 -ohjaimen avulla kaapata itselleen takaisin maailman nopeimman näytönohjaimen valmistajan tittelin, jota AMD on tähän asti pitänyt Radeon HD 5970:n avulla. Viimeaikaisten uutisten mukaan GTX 590 -ohjaimia tulee myyntiin vain rajoitetusti ja Nvidia on valinnut käsin ohjaimissa käytetyt GF110-grafiikkaytimet.

VR-Zonen mukaan GeForce GTX 550 Ti:ssä on gigatavu GDDR5-muistia ja GF116-400-grafiikkaydin, jollaista ei ole vielä missään muussa ohjaimessa käytetty. Ulkoisesti ohjain muistuttaa tammikuussa julkaistua GeForce GTX 560 Ti:tä, mutta suorituskyvyn ja hinnan pitäisi olla tätä alhaisemmalla tasolla.

1 kommentti

Gameson
"Ulkoisesti ohjain muistuttaa tammikuussa julkaistua GeForce GTX 550 Ti:tä, mutta suorituskyvyn ja hinnan pitäisi olla tätä alhaisemmalla tasolla."
Onko tossa virhe? Pitäisikö tossa lukea 560 Ti:tä?

Kommentoi uutista