AMD:lla lisää johtajavaihdoksia

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD:lla lisää johtajavaihdoksia
Uutistoimisto Reutersin mukaan kaksi AMD:n ylimmän johdon jäsentä on jättämässä paikkansa viime kuussa tapahtuneen yhtiön toimitusjohtajan Dirk Meyerin yllättävien potkujen jälkeen. Lähdössä ovat Chief Operating and Administrative Officer Bob Rivet sekä Senior Vice President of Corporate Strategy Marty Seyer. Eroamisestaan huolimatta molemmat toimivat tehtävissään sen aikaa, että yhtiö löytää korvaavat johtajat.

AMD:n toimitusjohtaja Dirk Meyer lähti yhtiöstä äkillisesti. Huhujen mukaan syynä oli yhtiön hallituksen ja Meyerin mielipide-erot tablet-markkinoihin investoimisesta. Meyer nosti kaudellaan AMD:n syvästä ahdingostaan ja yhtiön kurssi lähtikin laskuun pidetyn johtajan eroamisen jälkeen.

AMD:n lähettämän tiedotteen mukaan molempien johtajien lähdön syynä on halu tutustua "uusiin mahdollisuuksiin".

Kommentoi uutista