AfterDawn logo

Uusi artikkeli: Core i7-2600K ylikellotettuna

Panu Roivas Panu Roivas
3 kommenttia

Intel on ehkä kärsinyt pienen imagotappion sen Sandy Bridge -alustan piirisarjaongelmien myötä, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että Intelin uusin suoritinsukupolvi on suorituskyvyssä ja tehonkulutuksessa omaa luokkaansa. Mutta pysyykö Intelin uutukaisen tehonkulutus aisoissa kun sitä aletaan ylikellottamaan? Ja kuinka kuinka helppoa toisen sukupolven Core-suorittimien kellotus nykyään onkaan?

Tässä artikkelissa ylikellotamme Core i7-2600K -prosessorin käyttämällä Intelin referenssijäähdytystä ja katsomme kuinka keskivertokäyttäjä voi parantaa kokoonpanonsa suorituskykyä ylikellottamalla. Analyysimme sisältää suorituskykytestejä ja hyötysuhdemittauksia, joista voimme todeta Sandy Bridgen skaalautuvuuden olevan todella vaikuttavaa.

Core i7-2600K ylikellotettuna

3 KOMMENTTIA

Masazu1/3

Siis pitäisikö K-sarjan mukana tulla tuollainen torni cooleri? Itselläni meinaa tuli ihan perus Intel cooleri.

Lerppu862/3

Originally posted by Masazu:

Siis pitäisikö K-sarjan mukana tulla tuollainen torni cooleri?

Ei. "Torni" cooleri, joka on käytännössä indenttinen i7 980X coolerin kanssa, on toimitettu vain testien tekijöille. Nämä ovat niin kutsuttuja engineering sample kappaleita.

Sinäänsä on hämäävää käytää testeissä intel Extreme sarjan jäähyjä. Parempi että käytettäisiin suoraan aftermarket jäähyjä, ettei kuluttajalle muodostuisi väärää kuvaa tuotteesta.

miketso3/3

Onpa harmi että mukana ei tuu samanlaista tornijäähdytintä. Itsekin olen ajatellut tämän hankkimista seuraavaan kokoonpanoon niin pitää muistaa hankkia parempi jäähdytin samalla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT