AfterDawn logo

MSI suunnittelee vesijäähdytetyn GeForce GTX 580:n julkistusta

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

MSI on tuomassa markkinoille vedellä jäähdytetyn mallin GeForce GTX 580 -ohjaimesta. GeForce GTX 580 HydroGen OC sisältää samanlaisen vesiblokin, jota käytetään myös yhtiön vanhemmassa N480GTX HydroGen -mallissa. Kortti tulee tehtaalta hienoisesti ylikellotettuna, mutta tehokkaan jäähdytyksen ansiosta kellotusvaraa pitäisi riittää myös käyttäjälle.

Kuparisella pohjalevyllä varustettu vesiblokki pitää näytönohjaimen noin 24 astetta viileämpänä kuin referenssimallin ilmalla toimiva jäähdytys. MSI on nostanut grafiikkaytimen 823 MHz:n ja CUDA-ytimet 1645 MHz:n verrattuna referenssin 772/1544 MHz lukemiin. Lisävirtaa tarvitaan 6-pinnisen ja 8-pinnisen PCIe-virtaliittimen verran.

Kortti tukee kolmen kortin SLI-kokoonpanoja ja näyttöliitäntöjä löytyy kappaletta DVI-liittimä sekä HDMI-liitäntä. Vesijäähdytetty monsteri on hinnoiteltu ennakkotilauksessa 563 euroon, mikä tekee kolmen vesijäähdytetyn kortin SLI:stä kohtalaisen hintavan, joskin tehokkaan ja hiljaisen kokoonpanon.



Kuva:TechConnect.

1 KOMMENTTI

spukke1/1

Erittäin mielenkiintoinen. Itse en yhtäkään radiaalituulettimella olevaa tule enää ostamaan mut vesi olisi itsellä vain keino saada hiljaiseksi. Harmi ettei sen merkkinen mitä itse fanittaa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT