Gigabyte vaihtaa tai korvaa kaikki Sandy Brige -emolevyt

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Gigabyte vaihtaa tai korvaa kaikki Sandy Brige -emolevyt
Gigabyte aikoo vaihtaa uusiin kaikki myymänsä Intelin viallisella 6 Series-piirisarjalla (Cougar Point) varustetut emolevyt, kertoo Anandtech. Yhtiö on arvioinut, että toimivan piirisarjan sisältävät emolevyt saapuisivat huhtikuussa. Gigabyte tarjoaa myös mahdollisuutta purkaa kauppa ja saada rahat takaisin, jolloin asiakkaan ei tarvitse odottaa useita kuukausia uutta emolevyään.

Vaihtomahdollisuus koskee kaikkia 6 Series -piirisarjan B2-versiolla varustettuja emolevyjä riippumatta emolevyn ulkoisesta kunnosta. Anandtechin mukaan Gigabyte vaihtaa myös toimimattomat emolevyt.

Emolevyjen vaihtaminen tai hyvityksen saaminen tapahtuu jälleenmyyjien kautta, eli emolevyn vaihdosta on sovittava tuotteen myyneen kaupan kanssa. Vaihdossa asiakkaille tullaan toimittamaan täysin uusi emolevy B3-version piirisarjalla. Gigabyte ei ole kertonut ovatko vaihdokit täysin identtisiä vai löytyykö emolevyiltä uusia ominaisuuksia.

Gigabyte on luonnollisesti lopettanut kaikkien 6 Series -piirisarjalla varustettujen emolevyjen toimitukset ja jälleenmyyjien varastossa olevat mallit on kutsuttu takaisin.

Jos Sandy Bridge -prosessorin ostaneet eivät halua vaihtaa koko alustaa, paras ratkaisu tällä hetkellä lienee huhtikuuhun odottaminen ja kiintolevyjen käyttäminen SATA 6.0 Gbps -porteissa, joihin ongelma ei vaikuta.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille