Uusi artikkeli: Core i7-2820QM: Sandy Bridge loistaa kannettavissa

Kirjoittaja Panu Roivas,

Uusi artikkeli: Core i7-2820QM: Sandy Bridge loistaa kannettavissa
Intel julkaisi tässä kuussa uudet Sandy Bridge -suorittimet työpöydälle ja kannettaviin. Tutustuimme aiemmassa julkaisuartikkelissa työpöytäpuolen tarjontaan, ja nyt on vuorossa katsaus kannettavien prosessoritarjontaan.

Tutustumme artikkelissa Sandy Bridgen mobiilimallien suorituskykyyn ja akkukestoon. Keskitymme erityisesti työasemaluokan koneisiin tarkoitettuun Core i7-2820QM-suorittimeen. Uudet toisen sukupolven Sandy Bridge -suorittimet käyttävät selvästi vähemmän virtaa ja tarjoavat työpöytämalleihin verrattavaa suorituskykyä ja ovat merkittävä parannus ensimmäiseen Nehalem-pohjaiseen Core-sukupolveen verrattuna. Jos Sandy Bridge oli merkittävä askel työpöytäpuolella, on se sitä vielä enemmän mobiiliympäristössä.

Core i7-2820QM: Sandy Bridge loistaa kannettavissa

Kommentoi uutista