Samsung myynyt kaksi miljoonaa tablettia

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Samsung myynyt kaksi miljoonaa tablettia
Samsung on kertonut viime vuoden edellisen neljänneksen liikevaihdon olleen ennätyskorkea yhtiön historiassa. Liikevaihto ylsi massiiviseen 139 miljardiin dollariin. Vaikka suurin osa yhtiön tuloista tulee muualta kuin kännyköistä ja tablet-laitteista, mielenkiintoisin tieto osavuosikatsauksen yhteydessä oli kuitenkin Samsungin Galaxy Tabin kahden miljoonan kappaleen myyntiluvut.

Samsung kertoi Galaxy Tabin myynnistä viimeksi joulukuun alkupuolella, jolloin myytyjen laitteiden määrä ylitti miljoonan. Yhtiö onnistui siis tuplaamaan Applen iPadin ensimmäiseksi varteenotettavaksi kilpailijaksi mielletyn ensimmäisen sukupolven tablettinsa myynnin. Galaxy Tab on saatavilla 94 eri maassa.

Samsungin odotetaan julkaisevan seuraavan sukupolven version Galaxy Tabista. Tämän hetkisten tietojen perusteella käytössä tulee olemaan yhtiön oma kaksiytiminen Orion-prosessori ja näytössä käytetään Super AMOLED Plus -tekniikkaa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille