Acer GN245HQ:ssa sisäänrakennettu infrapunalähetin

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Acer GN245HQ:ssa sisäänrakennettu infrapunalähetin
Tietokoneiden näyttöjäkin valmistava Acer aikoo tuoda ensi kuun aikana markkinoille LED-taustavalaistun GN245HQ-näytön, josta löytyy 3D-laseja varten ensimmäistä kertaa sisäänrakennettu infrapunalähetin.

Tietokoneiden 3D-näytöistä ei tähän asti ole löytynyt sisäänrakennettua IP-lähetintä, minkä vuoksi kuluttajan on pitänyt ostaa vielä erikseen Nvidian 3D Vision -paketti. Muuten kolmiulotteisia elokuvia on mahdotonta katsella, koska lähetintä tarvitaan katselulasien synkronoimista varten. Acerin ratkaisu vähentää johtosekamelskaa ja on esteettisesti kauniimman näköinen.

Näytön mukana toimitetaan lisäksi katselulasit. Muita 24-tuumaisen GN245HQ:n ominaisuuksia ovat korkea dynaaminen kontrastisuhde (1.000.000:1), kahden millisekunnin vasteaika ja natiivi 1920x1080-resoluutio. Näytössä on kaksi DVI-D-liitäntää ja yksi HDMI 1.4a -liitäntä. Suositushinta helmikuussa julkaistavalla näytöllä on 429 euroa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 3 11.8.2016 21:01 Kannettavat tietokoneet
Norton Security uusin versio ei blockkaa kuin exe tiedostoja 2 1.7.2016 18:37 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille