MeeGon tabletti-versio valmistuu kesäkuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

MeeGon tabletti-versio valmistuu kesäkuussa
Fudzillan saamien tietojen mukaan Intel on paljastanut sisäpiirille, että tablet-tietokoneille tarkoitettu MeeGo 1.2 -käyttöjärjestelmä valmistuu aikataulussa tämän vuoden kesäkuussa aikana.

MeeGo-käyttöjärjestelmän valmistumisen yhteydessä valmistajat todennäköisesti julkistavat omia MeeGoon perustuvat tablet-tietokoneet. Suurempi ryntäys MeeGo-tablettien julkaisussa tapahtunee kuitenkin myöhemmin kolmannella neljänneksellä. Yksi varteenotettava julkistusajankohta ja -paikka on kesäkuun alussa Taipeissa pidetty Computex. MeeGon wikissä on ollut viime syksystä lähtien tavoitteena saada valmis 1.2-versio julkistettua verkossa toukokuun lopulla.

MeeGon tablettiversion kehityksen esivaihe on jo alkanut ja kehittäjät pääsevät jo tekemään käyttöjärjestelmälle omia ohjelmiaan ja lisäämään niitä Intelin sovelluskauppaan. MeeGo-tableteille tarkoitettu App Up -sovelluskauppa pitäisi aueta viimeistään tämän vuoden kolmannen neljänneksen aikana.

Kommentoi uutista