Uusi artikkeli: Adobe Flash: Katsaus selaimiin, kodekkeihin ja suorituskykyyn

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Uusi artikkeli: Adobe Flash: Katsaus selaimiin, kodekkeihin ja suorituskykyyn
Paneudumme Tom's Hardwaren uudessa artikkelissa pintapuolisisesti Flashin saloihin ja miten eri asiat vaikuttavat nettivideoiden suorituskykyyn.

Artikkeli alkaa lyhyellä historiikilla, joka johdattelee lopulta H.264-kodekin kautta itse artikkelin pihviin eli rautakiihdytykseen. Ennen suorituskykymittauksia artikkelissa kuitenkin tustutaan nopeasti Flashin toimintaan ja todetaan, että Flash toimi samalla tavalla kuin tavalliset videosoittimet.

Itse testeissä olemme seuranneet Flashin suorituskykyä käyttäen muuttujina videokuvan kokoa, rautakiihdytyksen vaikutusta, Aero-käyttöliittymää (Windows 7), tietokoneiden suorittimia ja myös selaimia.

Kommentoi uutista