Gainwardilta 3 gigatavun GeForce GTX 580 Phantom

Kirjoittaja Panu Roivas,

Gainwardilta 3 gigatavun GeForce GTX 580 Phantom
AMD:n tuotua markkinoille 6900-sarjan näytönohjaimet kahden gigatavun muistilla ei liene yllätys, että Nvidian korttivalmistajat ovat pikapikaa tuomassa markkinoille omia jopa kolmella gigatavulla varustettuja GeForce-näytönohjaimia. Palit on jo julkistanut ensimmäisen 3 gigatavun GDDR5-muistilla varustetun GeForce GTX 580:n, ja nyt sen omistama Gainward tuo markkinoille GeForce GTX 580 Phantomin, josta myös löytyy tuplasti muistia.

GTX 580 Phantomin jäähdytysratkaisu poikkeaa melko paljon referenssistä ja nähtäväksi jää kuinka hyvin se käytännössä toimii. Liitäntäpuolella Phantom tarjoaa kaksi 2xDVI, HDMI ja DisplayPort -liitännät. Kortin kellotaajuudet ovat 783/1566/4020 MHz. Hintaa tai saatavuutta Gainward ei vielä kertonut.

Kommentoi uutista