Ensimmäiset kuvat GeForce GTX 560 Ti:n referenssimallista

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Ensimmäiset kuvat GeForce GTX 560 Ti:n referenssimallista
Nvidian ensi viikolle huhutusta GeForce GTX 560 Ti -näytönohjaimesta on saatu ensimmäisiä piirilevyn sekä referenssimallin jäähdytysratkaisun paljastavia kuvia. Taiwanilaisen sivuston kautta julkaistuja kuvia esittelee ainakin TechPowerUp. Kuvien perusteella kortti on pidempi kuin GeForce GTX 460 ja referenssimalli käyttää myös kehittyneempää jäähdytysratkaisua.

Grafiikkapiirille virtaa syötetään neljän vaiheen avulla ja muisteille on varattu yksi. Kortti sisältää kaksi 6-pinnistä PCI-E-lisävirtaliitintä. GeForce GTX 560 Ti tukee enintään kahden kortin SLI-kokoonpanoja. Näyttöliittimiä löytyy kolme, 2xDVI ja 1xMini-HDMI.

Jäähdytysratkaisu perustuu aiempaa isompaan pohjalevyyn, josta lämpöä siirretään rivastoon lämpöputkien avulla. Jäähdytysjärjestelmä huolehtii myös virransyötön ja muistipiirien jäähdytyksestä.


Kommentoi uutista