Ensimmäisiä kuvia Palmin / HP:n WebOS-tableteista

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Ensimmäisiä kuvia Palmin / HP:n WebOS-tableteista
HP osti talousvaikeuksiin ajautuneen Palmin viime keväänä ja on sen jälkeen käyttänyt paljon resursseja Palmin kehittämän WebOS-käyttöjärjestelmän jatkokehityksen. Uutisoimme aiemmin HP:n suunnitelmista julkaista ensimmäiset WebOS-tuotteet tämän vuoden syyskuussa. Engadgetin saamien tietojen mukaan luvassa olisi kaksi WebOS-käyttöjärjestelmään perustuvaa tablettia, joista toisesta sivusto on julkaissut muutamia kuvia.

Nimettömän lähteen mukaan HP suunnittelee sekä 9" että e-lukulaiteominaisuuksia painottavan 7" laitteen julkaisua. Engadgetin julkaisemien kuvien perusteella laite sisältää kameran videopuheluita varten, micro-USB-portin mutta ei ollenkaan fyysisiä nappuloista etupuolella.

HP:n WebOS:n julkaisun myötä tablet-koneiden käyttöjärjestelmävalikoima kasvaa taas yhdellä. Vasta syyskuussa tapahtuva julkaisu tarkoittaa kuitenkin tiukkaa kilpailua HP:lle, sillä siihen mennessä vastaan asettuu toisen sukupolven Android-tabletit kuten Motorolan Xoom sekä Applen kesään mennessä odotettu iPad 2.


Kuva: Engadget

1 kommentti

Thor1993
Mahtaakohan noille kaikille tableteille löytyä enää ostajia?
Alkaa siihen malliin oleen merkkejä mukana kisassa..

Kommentoi uutista