Ensimmäisiä kuvia Palmin / HP:n WebOS-tableteista

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Ensimmäisiä kuvia Palmin / HP:n WebOS-tableteista
HP osti talousvaikeuksiin ajautuneen Palmin viime keväänä ja on sen jälkeen käyttänyt paljon resursseja Palmin kehittämän WebOS-käyttöjärjestelmän jatkokehityksen. Uutisoimme aiemmin HP:n suunnitelmista julkaista ensimmäiset WebOS-tuotteet tämän vuoden syyskuussa. Engadgetin saamien tietojen mukaan luvassa olisi kaksi WebOS-käyttöjärjestelmään perustuvaa tablettia, joista toisesta sivusto on julkaissut muutamia kuvia.

Nimettömän lähteen mukaan HP suunnittelee sekä 9" että e-lukulaiteominaisuuksia painottavan 7" laitteen julkaisua. Engadgetin julkaisemien kuvien perusteella laite sisältää kameran videopuheluita varten, micro-USB-portin mutta ei ollenkaan fyysisiä nappuloista etupuolella.

HP:n WebOS:n julkaisun myötä tablet-koneiden käyttöjärjestelmävalikoima kasvaa taas yhdellä. Vasta syyskuussa tapahtuva julkaisu tarkoittaa kuitenkin tiukkaa kilpailua HP:lle, sillä siihen mennessä vastaan asettuu toisen sukupolven Android-tabletit kuten Motorolan Xoom sekä Applen kesään mennessä odotettu iPad 2.


Kuva: Engadget

1 kommentti

Thor1993
Mahtaakohan noille kaikille tableteille löytyä enää ostajia?
Alkaa siihen malliin oleen merkkejä mukana kisassa..

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Windows aktivointi ja netti yhteyden hidastuminen. 1 24.5.2017 22:59 Windows 7
Edullinen peliläppäri 3 13.5.2017 19:24 Kannettavat tietokoneet
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille