AMD:n Bulldozer jopa 50% nopeampi kuin Core i7?

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (2)

AMD:n Bulldozer jopa 50% nopeampi kuin Core i7?
Turkkilaisen Donanimhaber-sivuston tietojen mukaan AMD:n tuleva Bulldozer-arkkitehtuuria käyttävä 8-ytiminen suoritin on jopa 50% nopeampi kuin nykyiset Core i7 950 ja Phenom II 1100T.

Ennakkoon vuodetut suorituskykylukemat kannattaa ottaa suola-annoksen kera. 50% prosentin lukema oli saatu media-, renderöinti- ja pelitestien keskiarvosta, mutta testattuja ohjelmia tai käytettyä kokoonpanoa, saatikka prosessorin kellotaajuuksia ei kerrottu. Bulldozerin odotetaan kuitenkin toimivan yli 3 GHz taajuudella ja tehokkaimman mallin TDP pitäisi olla 125W. Selvää lienee kuitenkin, että kahdeksaa ydintä hyödyntävissä testeissä Bulldozerin pitäisi olla vahvoilla.

AMD aikoo aloittaa Bulldozer-suorittimien tuotannon huhtikuun alkuun mennessä, ja myyntiin niiden pitäisi saapua pian sen jälkeen. Uudet suorittimet vaativat myös uuden AM3+-kantaisen emolevyn.

2 kommenttia

Anonymous User
Muutetaan otsikko: AMD lahjoi Turkkilaisen Donanimhaber-sivuston
Kyllä tähän todellakin pitää suhtautua tietyllä varauksella, kun on noinkin tarkkaan kerrottu testeistä.
Anonymous User
I7-950 ja Ph II-1100T painivat ihan eri sarjoissa joten vertailupohja on käsittämätön. Jos AMD saa vain 50% lisää 1100T:n tehoihin niin kakkoseksi jäävät... Sääli, tasainen kisa olisi meidän käyttäjien etu.

Kommentoi uutista