Asus julkaisi 24" P-IPS -monitorin kuvankäsittelijöille

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (2)

Asus julkaisi 24" P-IPS -monitorin kuvankäsittelijöille
16:9-kuvasuhteen TN-paneeliset näytöt hallitsevat nykyään kuluttajamarkkinoita ja LED on tämän hetken muotisana, mutta ammattilaisille ja erinomaista kuvanlaatua vaativille nämä eivät kuitenkaan riitä. Asus on tuomassa omaa vastaustaan vaativaan kuvankäsittelyyn uudella ProArt PA246Q -mallillaan, jossa on 24 tuuman P-IPS-paneeli.

Uuden näytön kerrotaan tuottavan 98% sRGB-väriavaruudesta. Paneelin ilmoitettu vasteaika on 6 ms, ja sen kuvasuhde on 16:10 ja natiiviresoluutio 1920x1200. Taustavalaisu on tehty seitsemällä CCFL-taustavalolla, ja maksimikirkkaus on 400 cd/m^2.

Ammattilaiskäyttöön suunniteltuna PA246Q sisältää muun muassa Pivotin, muistikortinlukijan ja USB-liitännän. Liitäntöinä toimii DVI, DisplayPort 1.1a ja HDMI 1.3. Asusin mukaan PA246Q tulee markkinoille tammikuun aikana ja hintaa sillä on noin 500 dollaria.


2 kommenttia

BonaC
Do want, vaikken kuvia käsittelekään paljoa.

Itteäni vain ottaa päähän nykyisen näytön valovuoto ja huonot värit.

Kätevä tuo kääntöominaisuus ja muutenkin näyttää asialliselta vehkeeltä.
toke0
Mitenhän tämä eroaa vaikka Dellin vastaavasta mallista, joka on jo pitkään ollut markkinoilla?

toke
@iki
.fi

Kommentoi uutista