AMD:n toimitusjohtaja erosi tehtävistään

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD:n toimitusjohtaja erosi tehtävistään
AMD:n toimitusjohtaja Dirk Meyer on jättänyt tehtävänsä, kertoo yhtiön julkaisema tiedote. Tiedotteen mukaan yhtiö etsii nyt uutta toimitusjohtajaa, joka kykenee luotsaamaan AMD:n kasvu-uralle. Dirk Meyer ehti toimia AMD:n johdossa vain runsaan kahden vuoden ajan.

Lyhyehkön johtajanpestinsä aikana Meyer onnistui vakauttamaan yhtiön talouden ja viemään loppuun useita strategisia uudistuksia, kuten Global Foundriesin eriyttämisen omaksi yhtiökseen ja Fusion-prosessoreiden tuomisen markkinoille.

Tiedote ei tarjoa tarkkoja tietoja eron syistä, mutta kyseessä lienee Meyerin ja yhtiön johtokunnan väliset erilaiset visiot yhtiön tulevaisuudesta. Yhtenä syynä on pidetty AMD:n heikkoa asemaa älypuhelinten ja tablet-laitteiden markkinoilla.

Meyerin eroilmoitus tuli yllätyksenä analyytikoillekin ja AMD:n osakekurssi laski lähes 4 prosenttia ilmoituksen jälkeen.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 3 13.5.2017 19:24 Kannettavat tietokoneet
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille