Uusi artikkeli: neljä Radeon HD 6850 -mallia vertailussa

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: neljä Radeon HD 6850 -mallia vertailussa
Parempi suorituskyky, hiljaisempi äänen taso sekä muut lisäherkut tuovat lisää vastinetta rahoille, kun näytönohjainten sopimusvalmistajat kehittävät omia versioitaan piirivalmistajien tuotoksista. Saimme testattavaksi neljän eri valmistajan parhaat versiot AMD:n Radeon HD 6850 1 GB -malleista.

Testattavaksi saapui Asuksen DirectCU Overclock Edition, MSI:n R6850 PM2D1GD5, PowerColorin PCS+ AX6850 1GBD5-PPDHG ja Sapphiren Toxic 6850. Näytönohjaimilla ajettiin kaikki tavanomaiset suorituskykymittaukset sekä testattiin valmistajien omien jäähdytysratkaisuiden melutaso ja jäähdytysteho.

Vähäisistä suorituskykyeroista johtuen testin voittaja ei ole täysin yksiselitteinen tapaus ja esimerkiksi eri valmistajien paketeissa tulevat lisäherkut saavat entistä suuremman merkityksen valinnassa.

Lue koko artikkeli täältä.

Kommentoi uutista