AMD:lta Deccan-mobiilialusta ensi vuoden lopulla

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

AMD:lta Deccan-mobiilialusta ensi vuoden lopulla
AMD julkaisee Fusion-hankkeensa ensimmäisen sukupolven alustan ensi kuussa pidettävillä CES-messuilla Las Vegasissa. Digitimes on saanut vihiä jo seuraavan sukupolven Deccan-mobiilialustasta.

Deccan-alustan on tarkoitus korvata tammikuussa julkaistava Brazos-alusta. AMD on jo aloittanut Deccanin julkaisuprosessin esivalmistelut. Uuden mobiilialustan on näillä näkymin tarkoitus ilmestyä vuoden 2011 lopulla. Deccanista löytyy Yuba-koodinimellinen piirisarja ja Krishna-APU. Krishna valmistetaan 28 nanometrin prosessilla ja sen suorituskyky sijoittuu AMD:n malliston keskiluokkaan.

AMD aloittaa Deccanin sisäiset testit ensi vuoden alussa ja yhteistyökumppanit saavat ensimmäiset testikappaleet käyttöön toisen vuosineljänneksen lopulla. Deccanin kohdemarkkinat ovat kannettavat tietokoneet ja tabletit.

Kommentoi uutista