EVGA P67 Classified tarjoaa tilaa näytönohjaimille

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

EVGA P67 Classified tarjoaa tilaa näytönohjaimille
EVGA on julkaissut kuvan tulevasta Intelin Sandy Bridge -prosessoreille tarkoitetusta LGA1155-kantaisesta P67 Classified -emolevystään. Vaikka EVGA ei juuri emolevyistään ole tunnettu, P67 Classified mallillaan se haluaa ilmeisesti tehdä vaikutuksen Emolevy sisältää kokonaiset kuusi PCI Express x16 -korttipaikkaa, jotka mitä luultavimmin on yhdistetty Nvidian nForce 200 -piirin avulla.

P67 Classified sisältää kaksi 8-pinnistä virtaliitintä prosessorille, mikä varmistaa virran riittämisen kovemmassakin ylikellotuskäytössä. Lisäksi virransyöttö on 12 vaiheinen. ATX-virtaliitin on käännetty 90 asteen kulmaan.

DDR3-muistipaikkoja löytyy neljä kappaletta. Massamuistia voi kiinnittää kahteen SATA 6 gbps -liittimeen ja neljään SATA 3.0 Gbps -liittimeen. USB-liitäntöjen laatua ei voi päätellä kuvasta, mutta emolevyn varustelun huomioonottaen ainakin osa lienee nopeampaa USB 3.0 -standardia. Virallista julkaisua odotellaan vajaan kuukauden päästä CES-messuilla.

2 kommenttia

Anonymous User
Jaa ei ole EVGA emolevyistään tunnettu, vai? Mitähän jos jättäisir nämä arvostelut ammattilaisille. Mikähän tämä tuplakantainen SR-2 emolevy sitten on, jos se on mielestäsi tuntematon. Tuntematon on ilmeisesti myös Classified-sarja, joka kilpailee Asuksen ROG:n kanssa.
Anonymous User
Jaa ei ole EVGA emolevyistään tunnettu, vai? Mitähän jos jättäisir nämä arvostelut ammattilaisille. Mikähän tämä tuplakantainen SR-2 emolevy sitten on, jos se on mielestäsi tuntematon. Tuntematon on ilmeisesti myös Classified-sarja, joka kilpailee Asuksen ROG:n kanssa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille