MSI:ltä Intelin Oak Trail -tabletti CES-messuilla

Kirjoittaja Teemu Laitila,

MSI:ltä Intelin Oak Trail -tabletti CES-messuilla
MSI aikoo julkaista tammikuussa järjestettävillä CES-mesuilla Intelin Oak Trail -mobiilialustaan perustuvan Windows-tabletin. Engadget kertoo, että MSI:n WinPad on yksi ensimmäisistä uusittuun Atom-alustaan perustuva laite. Kodinelektroniikkaan keskittyvistä CES-messuista odotetaan hurjaa tablet-koneiden esiinmarssia.

MSI:n Pohjois-Amerikan myyntijohtajan Andy Tungin mukaan Intelin odotettu tablet-alusta parantaa sekä suorituskykyä että akunkestoa, mutta muutokset eivät ole erityisen merkityksellisiä. Oak Trailin odotetaan olevan askel oikeaan suuntaan, mutta kisaa tablettien pyörittämisestä johtavat edelleen ARM-pohjaiset alustat.

MSI:n WinPad on alle tuuman paksuinen ja monikosketusta tukea näyttö toimii 1024x600 resoluutiolla. Laitteesta löytyy mini-HDMI-liitäntä, mikä osaltaan viittaa uuden Atom-alustan parantuneeseen suorituskykyyn.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 3 11.8.2016 21:01 Kannettavat tietokoneet
Norton Security uusin versio ei blockkaa kuin exe tiedostoja 2 1.7.2016 18:37 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille