LG julkaisi ultra-ohuen LED-näytön

Kirjoittaja Teemu Laitila,

LG julkaisi ultra-ohuen LED-näytön
LG on julkaissut yhtiön tähän asti ohuimman LED-näytön, jonka paksuus on vain 7,2 millimetriä. LG E2290V -mallin vasteaika on vain 2ms, mikä tekee siitä erittäin sopivan nopeatempoiseen peli- ja elokuvakäyttöön.

Ohuus on saavutettu asentamalla kaikki enemmän tilaa vievät liitännät ja toiminnot näytön alustaan. Alustasta löytyy niin virtaliitin kuin VGA-, DVI- ja HDMI-liitännät. 21" kokoisen ja 1920x1080 resoluutiolla toimivan näytön kirkkaus on enimmillän 250 cd/m2 ja dynaaminen kontrasti 10,000,000:1. Taustavalaisussa käytetty LG:n Super LED -tekniikka kuluttaa yhtiön tiedotteen mukaan 40 prosenttia vähemmän tehoa kuin perinteiset CCFL-taustavalaistut LCD-näytöt.

E2290V on tullut myyntiin Aasian markkinoilla noin 329 euron hintaan ja näytön odotetaan saapuvan myös Eurooppaan piakkoin.

Kommentoi uutista