Fusion-pohjaisten kannettavien hinnat alkavat 349 dollarista

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Fusion-pohjaisten kannettavien hinnat alkavat 349 dollarista
X-bit labs -verkkosivuston haastattelussa ollut AMD:n asiakasteknologiasta vastaava johtaja Godfrey Cheng kertoi tulevien Fusion-pohjaisten kannettavien tietokoneiden hintojen alkavan 349 dollarista.

AMD:n mukaan se tuo uusilla siruillaan 349 dollarin hintaluokan kannettaviin tietokoneisiin sellasia ominaisuuksia, joita on tähän asti ollut ainoastaan kalliimmissa tietokoneissa. AMD kehuu myös omaa mikroarkkitehtuuriaan ylivertaiseksi verrattuna Intelin Atom-prosessoreissa käyttämään arkkitehtuuriin. Cheng korostaa edellä mainittujen piirien graafisia ominaisuuksia, kuten UVD 3.0 -dekooderia ja DirectX 11 -tukea. Niiden lisäksi hän toteaa virrankulutuksen heidän tuotteissaan selvästi parempi kuin Intel-pohjaisissa kannettavissa, joista löytyy vastaavat ominaisuudet.

Ensimmäisten Zacate- ja Ontario-pohjaisten tietokoneiden on tarkoitus ilmestyä tammikuussa 2011. AMD:lta on tuolloin luvassa kaksi suorituskykyisempiin koneisiin tarkoitettua Zacate-sirua (E350 ja E240) ja kaksi edullisimpiin koneisiin tarkoitettua Ontario-sirua (C-50 ja C-30).

Kommentoi uutista