AfterDawn logo

Seuraavissa iPadeissa kameroita ja kokovaihtoehtoja

Teemu Laitila Teemu Laitila
5 kommenttia

Applen seuraavan sukupolven iPad-laitteisiin on luvassa kamera sekä laitteen etu- että takapuolelle. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters, joka perustaa väitteensä aasialaisten elektroniikkavalmistajien tietoihin. Samojen lähteiden mukaan luvassa on myös uusia pienempiä kokovaihtoehtoja.

Applen toimitusjohtaja Steve Jobs on aiemmin julkisuudessa moittinut Samsungin Galaxy Tabin 7" kokoista näyttöä liian pieneksi tablet-käyttöön. Toisaalta Jobs on aiemminkin torpannut Applen tulevista tuotteista liikkuvia myöhemmin todeksi osoittautuneita huhuja. Jobs esimerkiksi piti videoita toistavaa iPodia naurettavana ajatuksena.

Vaikka iPadin IPS-tekniikalla toteutettua näyttöpaneelia pidetään jo nyt luokkansa parhaana, valmistajien mukaan seuraavan sukupolven iPadeissa tullaan näkemään vielä aiempaa parempia näyttöjä.

Applen odotetaan julkaisevan laitteen tammikuun aikana ja markkinoille sitä voidaan odottaa huhtikuun mittaan. Kilpailu tablet-koneiden markkinoilla on kuitenkin kiristymässä ja tammikuussa järjestettävillä CES-messuilla voidaan odottaa kymmeniä uusia tuotejulkistuksia.

5 KOMMENTTIA

Tnoi1/5




Se tapahtuu.

Guarded2/5

Hyvähän se nyt kun on ennätysmäärät iPadejä myyty, niin tuodaan uudet ja kalliimmat mallit kuluttajille. Näinhän tämä on jo pitkä aikaan mennyt.
Sokeita ovat nuo Apple-fanit...

Divisor3/5

On se kallista lystiä... -> Tnoi: hyvä kuva muutes :D

Arzgahhh4/5

kyllä hiukan kiinnostais tuo ipad. :P Ihan testimielessä että kui hyvin se soveltuis meikäläiselle. Varmaan hankin sitten kun tuo uus malli tulee, vanhojenhan hinta varmasti laskee?

squi5/5

Originally posted by Arzgahhh:

kyllä hiukan kiinnostais tuo ipad. :P Ihan testimielessä että kui hyvin se soveltuis meikäläiselle. Varmaan hankin sitten kun tuo uus malli tulee, vanhojenhan hinta varmasti laskee?

Omien lyhyehköjen kokeilujen perusteella kiva laite mediakäyttöön ja netinselailuun ja onhan se käyttöliittymä sulava :)

Huonoina puolina taas aika rajalliset käyttökohteet. Näppäimistöllä ei mielellään kirjoita yhtään pidempää tekstiä. Kaikkein suurimpana esteenä kuitenkin käyttöarvon suhde siihen hintalappuun.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT