HIS Radeon HD 6950 ja PowerColor Radeon HD 6970 kuvissa

Kirjoittaja Panu Roivas,

HIS Radeon HD 6950 ja PowerColor Radeon HD 6970 kuvissa
AMD Radeon HD 6900 -sarjaa odotetaan julkaistavaksi 15. joulukuuta, ja muutamaa päivää ennen julkaisua huhumylly käy entistä kiihkeämpänä. Tällä kertaa huhufoorumeiden kätköistä on ilmestynyt kuvia HIS:n ja PowerColorin tulevista korteista ja pakkauksista.

HIS Radeon HD 6950 noudattaa yritykselle tuttua kompaktia pakkausta ja miekkateemaa. Huhujen mukaan HD 6950 -mallista olisi tulossa kaksi eri versiota yhden ja kahden gigatavun muistimäärillä, ja kuva varmistaa ainakin 2 gigatavun mallin olemassaolon.


Hardwareluxxin foorumeille taasen on ilmestynyt PowerColorin Radeon HD 6970 pakkauksineen. Pituutta kortille on mitattu 27,5 cm. Kortista voidaan havaita CrossFire-liittimien vierestä kytkin, jonka arvellaan olevan PowerTune-toimintoon liittyvä, ja mahdollistaisi virrankulutusasetusten muokkaamisen käyttäjän tarpeiden mukaan. Huhujen mukaan maksimivirrankulutus olisi 250 wattia, mutta normaali rasitus noin 190 wattia.

Kommentoi uutista