Videolla: Esittelyssä BlackBerry PlayBook

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Videolla: Esittelyssä BlackBerry PlayBook
BlackBerry-puhelimistaan tuttu RIM aikoo tablet-markkinoille yrityskäyttäjille suunnatulla PlayBook-tabletillaan, joka on nykyisten tietojen mukaan tarkoitus julkaista joskus ensi kevään aikana. PlayBook perustuu kokonaan uuteen BlackBerry Tablet OS -käyttöjärjestelmään ja yksi sen myyntivalteista on hyvä liitettävyys jo olemassa oleviin BlackBerry -yritysjärjestelmiin.

Boy Genius Report -sivusto on päässyt kuvaamaan videon vielä julkaisemattoman laitteen ominaisuuksista. Yli yhdeksän minuutin mittaisella videolla käydään läpi laitteen käyttöliittymän perustoimintaa sekä esimerkiksi moniajon toteutusta. Videon perusteella RIM on tehnyt hyvää työtä, sillä tyylikäs käyttöliittymä liukuu ruudulla erittäin sulavasti ja vaikuttaa reagoivan kosketukseen ilman viiveitä. Odotettu alle 500 dollarin jälleenmyyntihintakaan ei vaikuta pahalta ottaen huomioon laitteen ominaisuudet.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 3 13.5.2017 19:24 Kannettavat tietokoneet
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille