AMD:n Zacate- ja Ontario-sirut julkaistaan Vision-nimellä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD:n Zacate- ja Ontario-sirut julkaistaan Vision-nimellä
AMD aikoo jättää pois erilliset mallinimet tulevien Zacate- ja Ontario-prosessoreiden markkinoinnista, kertoo Xbit-labs. APU:t tullaan lanseeraamaan jo aiemmin nähdyn Vision-nimen alla. Vision-sarja tulee sisältämään eri tason kokoonpanoja, jotka eroavat toisistaan suorituskyvyltään.

Erillisten prosessoribrändien poisjättäminen on jatkoa alustan kokonaissuorituskykyä korostavalle nykytrendille. Aiemmin mallinimet, kuten AMD:n Athlon tai Intelin Pentium kertoivat kuluttajalle alustan suorituskyvystä.

Prosessorin roolin pienentyessä koko alustan suorituskyvyn määräävänä tekijänä, Vision-sarjan tasot viestittävät paremmin millaista suorituskykyä esimerkiksi peleissä on odotettavissa. Korkein taso Vision-sarjassa on Vision Premium, jonka alla julkaistuilta kokoonpanoilta voi odottaa parasta mahdollista suorituskykyä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 3 11.8.2016 21:01 Kannettavat tietokoneet
Norton Security uusin versio ei blockkaa kuin exe tiedostoja 2 1.7.2016 18:37 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille