AMD:n Zacate- ja Ontario-sirut julkaistaan Vision-nimellä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD:n Zacate- ja Ontario-sirut julkaistaan Vision-nimellä
AMD aikoo jättää pois erilliset mallinimet tulevien Zacate- ja Ontario-prosessoreiden markkinoinnista, kertoo Xbit-labs. APU:t tullaan lanseeraamaan jo aiemmin nähdyn Vision-nimen alla. Vision-sarja tulee sisältämään eri tason kokoonpanoja, jotka eroavat toisistaan suorituskyvyltään.

Erillisten prosessoribrändien poisjättäminen on jatkoa alustan kokonaissuorituskykyä korostavalle nykytrendille. Aiemmin mallinimet, kuten AMD:n Athlon tai Intelin Pentium kertoivat kuluttajalle alustan suorituskyvystä.

Prosessorin roolin pienentyessä koko alustan suorituskyvyn määräävänä tekijänä, Vision-sarjan tasot viestittävät paremmin millaista suorituskykyä esimerkiksi peleissä on odotettavissa. Korkein taso Vision-sarjassa on Vision Premium, jonka alla julkaistuilta kokoonpanoilta voi odottaa parasta mahdollista suorituskykyä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 1 17.1.2017 13:45 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 3 11.8.2016 21:01 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille