Gigabyte tarjoaa kellotusmahdollisuuden Zacate-alustalle

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Gigabyte tarjoaa kellotusmahdollisuuden Zacate-alustalle
Ainakin yksi Gigabyten valmistamista AMD:n Zacate-APU:lle suunnitelluista mini-ITX-emolevyistä tarjoaa mahdollisuuden suorituskyvyn lisäämiseen ylikellottamalla. Xbit-labsin käsiinsä saaman kuvan perusteella vielä julkaisematon emolevy sisältää myös laajat ominaisuudet multimediakäyttöön ja mahdollisuuden käyttää ulkoista näytönohjainta. Zacate sisältää kaksi Bobcat-ydintä ja integroidun DirectX 11 -näytönohjaimen.

Gigabyten GA-E350V-USB3 emolevyssä käytetään AMD:n E350-prosessoria. Gigabyte on kuitenkin varustanut emolevyn ominaisuuksilla, joita harvemmin nähdään halvemman hintaluokan suljettuihin järjestelmiin suunnatuissa mini-ITX-emolevyissä. Mukana on mahdollisuus nostaa muistin nopeus 1333 Mhz:stä 1800 MHz:n asti. Tarjolla on lultavasti myös mahdollisuus kellottaa varsinaista APU:ta.

Emolevyltä löytyy USB3.0-ohjain, monikanavaisen ääniulostulo, D-Sub- ja DVI-liitännät ja liitännät neljälle kiintolevylle. Harvinainen ominaisuus on x16-kokoinen PCI Express -liitäntä, toimii x8-tason nopeudella mahdollistaen tehokkaan ulkoisen näytönohjaimen käyttämisen.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille