10 tuuman Gloria Samsungin seuraava tablet-malli?

Kirjoittaja Teemu Laitila,

10 tuuman Gloria Samsungin seuraava tablet-malli?
Samsung on jo Galaxy Tabillaan todistanut, että Android-tableteille on menekkiä. Ranskalaisen Blogeee-sivuston mukaan Samsungin seuraava suuri suunnitelma koskee Windows 7 -käyttöjärjestelmällä varustettua Gloria-nimistä tablettia.

Tablettien perusideaan kuuluu keveys ja käyttö kosketusnäytön avulla. Blogeeen tietojen mukaan Gloria sisältäisi kuitenkin fyysisen qwerty-näppäimistön helpottamaan hiirellä ohjattavaksi suunnitellun Windows 7:n käyttöä. Lisäksi Samsung on suunnittelemassa Windowsin käyttöliittymän päälle omaa kosketusohjaukseen optimoitua versiotaan.

Blogeeen lähteiden mukaan laite olisi tulossa markkinoille ensi vuoden maalis-huhtikuun aikana. Alla oleva kuva ei esitä varsinaista laitetta, vaan kyseessä on taiteilijan näkemys mahdollisesta ulkoasusta.Kuva: Blogeee

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille