Uusi artikkeli: Kuusi alle 40 dollarin jäähdytintä testissä

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Uusi artikkeli: Kuusi alle 40 dollarin jäähdytintä testissä
Tom's Hardware Guide on julkaissut uuden artikkelin, jossa tutustutaan edullisiin, prosessoreille tarkoitettujen ilmajäähdyttimien suorituskykyyn. Kyseessä on sivustomme ensimmäinen ilmajäähdytysartikkeli.

Testissämme on alle 40 dollaria maksavia jäähdyttimiä kuudelta eri valmistajalta. Mukana ovat Corsair A50, Deepcool Ice Matrix 400, Gelid Tranquillo, Rosewill RCX-ZAIO-92, Xigmatek Gaia ja Zalman CNPS10X Performa. Selvitimme jäähdyttimien suorituskyvyn lisäksi myyntipakkausten sisällön, niiden jäähdytystekniikkaa sekä vakiotuulettimien tuottaman melutason.

Testin tehokkain jäähdytin on Zalmanin CNPS10X Performa, mutta se on samalla testin kallein.

Kommentoi uutista