AfterDawn logo

iPadin myynti alkaa huomenna

Teemu Laitila Teemu Laitila
4 kommenttia

Suuren suosion rapakon toisella puolella saavuttanut Applen tablet-tietokone iPad on tulossa huomenna myyntiin myös Suomessa. Tietoa ei ole vielä virallisesti vahvistettu, mutta muutamat Applen jälleenmyyjät aikovat avata liikkeensä jo aamuseitsemältä huomenna. Lisäksi Digitoday uutisoi Tector-ketjun lipsauttaneen iPad-mainoksen lehtiin jo ennen aikojaan.

Digitodayn mukaan myös Humac-ketju kutsuu asiakkaita aamukahville "myymäläpäivityksen" merkeissä. Lisäksi Sonera tarjoaa huomisesta alkaen tiedonsiirtopalveluita iPad-laitteille. Jälleenmyyjät ovat vaitiolovelvollisia huomiseen saakka, eikä laitteen tulevasta myyntihinnasta ole vielä tietoa.

Suuresta hypestä huolimatta tablet-koneet ovat Suomessa vielä melko harvinaisia. Samsung toi Galaxy Tab -mallinsa myyntiin lokakuussa 949 euron hintaan ilman operaattorisopimusta. Applen iPadin hinnan odotetaan asettuvan Galaxy Tabia matalammalle. Operaattorisopimuksen kera Galaxy Tabin saa esimerkiksi Saunalahdelta halvimmillaan runsaan 30 euron kuukausihintaan.

4 KOMMENTTIA

johtaja591/4

Veikkailen ettei tule Suomessa olemaan mikään jymymenestys, mutta nähtäväksi jää.

lein02/4

Järkyttävän hintainen

Anestic3/4

Joo tuo galaxy tab on hinnoitellut itsensä ulos markkinoilta. 400 hujakoilla järkevä hinta tuommoiselle älypuhelimen korvaajalle. Ja ipadiinkin kuulemma tarvitsee sen tietokoneen ja itunesin että voi käyttää... Että se siitä. Eihän sillä voi tehdä juuri mitään...

Sandels124/4

Joha tuota iPadia on saanu esim. Jimm'siltä ties miten pitkään.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT