Uusi artikkeli: AMD Fusion: Brazos esikatsaus: osa II, suorituskyky

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Uusi artikkeli: AMD Fusion: Brazos esikatsaus: osa II, suorituskyky
Hardware.fi julkaisi kaksi viikkoa sitten ensimmäisen osan AMD:n tulevaa Brazos-alustaa koskevasta artikkelisarjasta. Nyt artikkeli on saanut jatkoa.

Ensimmäisessä osassa tutkittiin AMD:n noin 500 dollarin hintaisille kannettaville tietokoneille suunnattua Brazos-alustaa ominaisuuksien valossa. Artikkelissa tutustuttiin myös AMD:n Fusion-hankkeeseen sekä Zacate- ja Ontario-prosessoreihin.

Sarjan toisessa osassa tutustutaan Brazos-alustaan suorituskyvyn valossa. Brazos-alustan ja E-350-piirin (Zacate) suorituskyky verrataan Intelin Core i3-, Core 2 Duo-, Atom-prosessoreihin sekä AMD:n Athlon II Neo K125 -prosessorilla varustettuun Nile-alustaan. Testasimme niin prosessoriytimien kuin grafiikkaohjainten suorituskykyä. Lisäksi E-350:n graafista suorituskykyä verrattiin AMD:n diskreettiin Radeon HD 5450 -ohjaimeen.

Suorituskykymittausten lisäksi tutustuimme Brazos-alustan lämmöntuottoon ja virrankulutukseen.

Kommentoi uutista