PowerColor valmistelee passiivijäähdytettyä Radeon HD 6850 -mallia

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

PowerColor valmistelee passiivijäähdytettyä Radeon HD 6850 -mallia
Näytönohjainvalmistaja PowerColorilla on työn alla passivisella jäähdytyksellä varustettu Radeon HD 6850 -kortti. TechPowerUp-sivuston julkaisemien kuvien mukaan jäähdyttyssiili on erittäin massiivinen peittäen kortin pinnan ja etureunan lähes kokonaan. Jäähdytysjärjestelmä on kuitenkin vasta testausasteella, eikä julkaisun aikataulusta ole tietoa.

Lämpöä siirtämässä on viisi lämpöputkea, jotka lävistävät massiivisen alumiinista valmistetun riparakennelman kortin pituussuunnassa. Jäähdytyssiili tarvitsee tilaa kahden korttipaikan verran ja luultavasti tarpeeksi hyvin ilmastoidun kotelon.

Kortti tullaan aikanaan julkaisemaan PowerColorin hiljaisten korttien SCS3-sarjaan.


Kuvat: TechPowerUp

1 kommentti

Anonymous User
Toivon että ei olisi niin hankalaa ladata Explorer 7!!!

Kommentoi uutista