Noctualta kahdella tuulettimella varustettu NH-C14-prosessorijäähdytin

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Noctualta kahdella tuulettimella varustettu NH-C14-prosessorijäähdytin
Tietokoneiden jäähdytysratkaisuihin erikoistunut Noctua julkaisi uuden teholuokan prosessorijäähdyttimen. Noctua lupaa uuden jäähdyttimen parantavan jäähdytystehoa verrattuna aiempaan NH-C12P-malliin. Jäähdytin on yhteensopiva LGA1366, LGA1156-, LGA1155-, LGA775-, AM2-, AM2+- ja AM3-kantojen kanssa.

NH-C14-mallinimellä kulkevassa prosessorijäähdyttimessä on alumiinista valmistettu alumiinirivasto. Rivasto on suunnattu vaakatasoon korkeuden minimoinnin vuoksi. Jäähdyttimen kuusi c-kirjaimen muotoon asetettua heatpipe-putkea on niin ikään valmistettu alumiinista.

Jäähdyttimen mukana toimitetaan kaksi 140 millimetrin NF-P14 FLX -tuuletinta. Jäähdyttimeen voidaan asentaa molemmat jäähdyttimet samanaikaisesti alumiinirivaston ylä- ja alapuolelle. Riippuen tilan tarpeesta jäähdyttimeen voidaan yhtä hyvin asentaa vain yksi tuuletin joko ylä- tai alapuolelle.


Kommentoi uutista