MSI julkaisi R6870 Twin Frozr II -näytönohjaimen (päivitetty)

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

MSI julkaisi R6870 Twin Frozr II -näytönohjaimen (päivitetty)
Elektroniikkavalmistaja MSI on julkaissut kustomoidun version AMD:n Radeon HD 6870 -näytönohjaimesta. MSI:n R6870 Twin Frozr II -ohjaimen luvataan toimivan hiljaisempana ja viileämpänä kuin AMD:n referenssiohjain.

R6870 Twin Frozr II -ohjaimessa on MSI:n Twin Frozr II:ksi nimeämä jäähdytysratkaisu, joka koostuu kahdesta 80 millimetrin tuulettimesta ja nikkelipäälysteisestä kuparirivastosta, jotka on yhdistetty GPU:hun viidellä heatpipe-putkella. MSI lupaa ohjaimen toimivan 19 celsius-astetta viileämpänä ja 12,8 desibeliä hiljaisempana kuin referenssiohjain.

Ohjaimessa on kaksi DVI-I- ja yksi HDMI 1.4a -ulostuloa. Lisäksi takaosaan on mahdutettu kaksi miniDisplayPort-liitäntää. Muistin määrän ja taajuuksien suhteen MSI:n ohjain on identtinen AMD:n referenssiversion kanssa.

Päivitys. MSI tuokin markkinoille kaksi R6870 Twin Frozr II -näytönohjainta. Toinen toimii referenssikelloilla ja toisessa on GPU:n taajuus 20 megahertsiä korkeampi.

Kommentoi uutista