Gigabyte suunnittelee uutta emolevysarjaa pelaajille

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Gigabyte suunnittelee uutta emolevysarjaa pelaajille
Gigabyte aikoo haastaa Asuksen premium-brändin Republic of Gamersin julkaisemalla oman pelaajille suunnatun emolevymallistonsa. Ainoat tiedot perustuvat vielä tällä hetkellä alla olevaan Gigabyten julkaisemaan kuvaan.

Suunnitteilla on kolme emolevymallia, jotka kaikki perustuvat Intelin X58-piirisarjaan. Uudet mallit ovat ilmeisesti väriltään mattamustia ja tulevat mallit on nimetty agressiiviseen sävyyn Assasiniksi, Killeriksi ja Guerillaksi.

Mallit on hinnoiteltu alkamaan 299 dollarista ja niiden odotetaan virallisesti ilmestyvän CES-messuilla tammikuussa. RoG-sarjan tyyliin tulossa lienee vähintäänkin erikoisia jäähdytimiä ja ylikellottajia kiinnostavia ominaisuuksia.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille