Gigabyte suunnittelee uutta emolevysarjaa pelaajille

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Gigabyte suunnittelee uutta emolevysarjaa pelaajille
Gigabyte aikoo haastaa Asuksen premium-brändin Republic of Gamersin julkaisemalla oman pelaajille suunnatun emolevymallistonsa. Ainoat tiedot perustuvat vielä tällä hetkellä alla olevaan Gigabyten julkaisemaan kuvaan.

Suunnitteilla on kolme emolevymallia, jotka kaikki perustuvat Intelin X58-piirisarjaan. Uudet mallit ovat ilmeisesti väriltään mattamustia ja tulevat mallit on nimetty agressiiviseen sävyyn Assasiniksi, Killeriksi ja Guerillaksi.

Mallit on hinnoiteltu alkamaan 299 dollarista ja niiden odotetaan virallisesti ilmestyvän CES-messuilla tammikuussa. RoG-sarjan tyyliin tulossa lienee vähintäänkin erikoisia jäähdytimiä ja ylikellottajia kiinnostavia ominaisuuksia.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 3 11.8.2016 21:01 Kannettavat tietokoneet
Norton Security uusin versio ei blockkaa kuin exe tiedostoja 2 1.7.2016 18:37 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille